Cyberweerbaarheid in havens

06 - 06 oktober

Cyberweerbaarheid in havens

Save the Date

Zet 6 oktober 2020 van 13:00 tot 15:00 in je agenda, want dan vindt het CyberSafeHavens webinar plaats. Hét webinar dat draait om de digitale weerbaarheid van havens: ook havens hebben namelijk te maken met toenemende digitale dreigingen. Binnen deze voor Nederland essentiële knooppunten is er bovendien sprake van een grote mate van onderlinge (keten)afhankelijkheid: dit vraagt om intensieve samenwerking.

Het webinar wordt georganiseerd vanuit de cybersecurity samenwerkingsinitiatieven van de Haven van Amsterdam (Cyber Security Programma NZKG), de Haven van Rotterdam (FERM) en de luchthaven Schiphol (CYSSEC).

Tijdens dit webinar leer je over actuele cyberdreigingen en wat de relevantie kan zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe zet je bewustzijn om in acties die daadwerkelijk bijdragen aan de cyberveiligheid en continuïteit van jouw belangrijkste bedrijfsprocessen. We zullen hierop ingaan tijdens een plenaire presentatie en twee deelsessies. In de deelsessies richten we ons specifiek op PFSO’s en (IT) managers om zo ieders verantwoordelijkheid en mogelijke acties inzichtelijk te maken.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het webinar. Eind augustus volgt meer informatie over het programma, zoals inspirerende sprekers, keynote sessies en break-outsessies voor specifieke doelgroepen.
Ook kun je je dan inschrijven én kun je een collega of relatie uitnodigen voor het evenement. Heb je vragen over het webinar? Mail dan naar: cyssec{@}schiphol.nl.