Nieuwe partners: van de zorg tot het bancaire wezen

Welkom nieuwe partners!

Na de kick-off in oktober vorig jaar is Alert Online continu in beweging gebleven. Met het oog op de campagne weken in begin oktober van dit jaar en de cybersecurity month in oktober is het goed om te zien dat partners zo actief zijn. Naast de verscheidene activiteiten die georganiseerd zijn om cybersecurity awareness onder de aandacht te brengen, mogen we tevens maar liefst vier nieuwe partners verwelkomen: 

- Surplus, zorgverlener door afstemming en integratie van diensten op het brede terrein van welzijn, zorg, comfort en wonen, informeert iedereen in de organisatie over cybersecurity en in het specifiek over het veilig omgaan met data.

- ABN Amro heeft dagelijks te maken met cybersecurity en het veilig houden van zijn systemen en heeft zich ook bij de Alert Online beweging aangesloten.

- Als kennispartner van onder andere ECP en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV), heeft ook Stichting Digisteun zich aangesloten bij Alert Online. Zij creëren een digitaal vangnet in Zeeland d.m.v. informatiecampagnes en het stimuleren van digitale zelfredzaamheid.

- Het verweren tegen cyberaanvallen terwijl men compliant is met wet- en regelgeving is een uitdaging. Alert Online partner ISATIS Group ondersteunt bedrijven hierbij waarbij men uitgaat van de basis: samenwerking en vertrouwen. 

Sluit je net als onze nieuwste partners aan bij Alert Online. De campagne weken lopen van 1 t/m 14 oktober, aan het begin van de Cybersecurity month. Vele activiteiten vinden tijdens deze weken plaats, maar zeker ook ervoor. Zo kun je met jouw activiteit dus het hele jaar door bijdragen aan een vergroting van de cyber awareness.