Volop Alert Online activiteiten tijdens week 2 van de Cybersecurity Maand

Ook de tweede week van oktober staat vol met interessante activiteiten om het bewustzijn rondom cybersecurity te vergroten.

Volop Alert Online activiteiten tijdens week 2 van de Cybersecurity Maand

Ook de tweede week van oktober staat vol met interessante activiteiten om het bewustzijn rondom cybersecurity te vergroten. Alert Online partners zetten zich samen in om Nederland meer cyber secure te maken.

Zo vindt op maandag 8 oktober een ondernemersontbijt plaats bij de Gemeente Den Haag waarin nadrukkelijke aandacht wordt gegeven aan hoe het MKB kan voorkomen slachtoffer te worden van cybercrime. Op dinsdag 9 oktober organiseert hoofdpartner KPN een Alert Online seminar waarin het onderwerp ‘de impact van artificial intelligence voor security’ centraal staat. En wat te denken van de activiteit van Schiphol Group voor haar medewerkers: op 9 oktober laat de Koninklijke Marechaussee zien hoe de illustere wereld van het Darkweb eruitziet. Op 12 oktober sluit de Belastingdienst de week af met Bazaar ‘Allemaal Veilig Digitaal’. Ook partners van Alert Online zijn voor deze bijeenkomst van harte welkom, dus schrijf je snel in!