Alert Online partner Google gaat on tour met de Digitale Werkplaats

Google is net als verleden jaar weer hoofdpartner van Alert Online en organiseert ook dit jaar weer meerdere cybersecurity activiteiten om bij te dragen aan de online veiligheid van Nederland.

Alert Online partner Google gaat on tour met de Digitale Werkplaats

Google is net als verleden jaar weer hoofdpartner van Alert Online en organiseert ook dit jaar weer meerdere cybersecurity activiteiten om bij te dragen aan de online veiligheid van Nederland. Google gelooft in de kansen van technologie voor iedereen. Daarom organiseert Google Nederland de Digitale Werkplaats. Google zou graag willen dat mensen begrijpen hoe digitaal ondersteunend kan zijn in het vinden van een baan, een carrière impuls kan geven en hoe het mkb (vooral kleine ondernemers en zzp'ers) kan helpen om groei te realiseren.

Over de Digitale Werkplaats

De Digitale Werkplaats bestaat uit evenementen met gratis trainingen waarbij mkb’ers en zzp’ers de juiste online marketing vaardigheden leren om online zaken te doen en daarmee groei te realiseren. Google heeft online Digitale Werkplaats gelanceerd zodat ondernemers in hun eigen tijd en tempo lessen over online marketing kunnen volgen.

Over de Google Digitale Werkplaats on Tour

Google heeft ondertussen meer dan 135.000 mensen (zowel online als offline) getraind en gaat dit najaar weer 5 weken, langs 5 verschillende steden. Daarbij zullen ze een week lang in elke stad staan, te beginnen in Den Bosch. De trainingen worden in de trailer gegeven. Hiermee wil Google het Digitale Werkplaats trainingsaanbod naar verschillende doelgroepen brengen om zo lokale ondernemers, studenten en werkzoekenden te ondersteunen in het vergaren van meer digitale kennis in hun eigen stad.

Doel Digitale Werkplaats on Tour

De Digitale Werkplaats van Google heeft tot doel het bieden van gratis trainingen in online marketing, online veiligheid en soft skills aan ondernemers, studenten of werkzoekenden om hen de mogelijkheden van het internet te laten inzien middels concrete tips, tools en kennis om zo groei en ontwikkeling te realiseren in hun bedrijf of carrière.

Lees hier meer over de gratis workshops en persoonlijk advies per stad. De Google Digitale Werkplaats is op de volgende data op deze plekken:

- 11-15 november: workshops en persoonlijk advies sessies in Leeuwarden

- 18-20 november: workshops en persoonlijk advies sessies in Middelburg

- 21-22 november: workshops en persoonlijk advies sessies in Rotterdam

- 23 november: workshops in Amsterdam

- 25-29 november: workshops en persoonlijk advies sessies in Lelystad

Voor het volledige schema en meer informatie bezoek de website.

Image-Digitale-Werkplaats.jpg