Alert Online trapt European Cybersecurity Maand af met kick-off

De European Cybersecurity Maand is de jaarlijkse cybersecurity bewustmakingscampagne van de EU die elk jaar in oktober in heel Europa plaatsvindt. Het doel is het bewustzijn van cyberveiligheidsbedreigingen te vergroten én cyberveiligheid bij burgers en organisaties te bevorderen. Alert Online trapt deze speciale maand op donderdag 26 september gebruikelijke wijs af.

Alert Online trapt European Cybersecurity Maand af

De European Cybersecurity Maand is de jaarlijkse cybersecurity bewustmakingscampagne van de EU die elk jaar in oktober in heel Europa plaatsvindt. Het doel is het bewustzijn van cyberveiligheidsbedreigingen te vergroten én cyberveiligheid bij burgers en organisaties te bevorderen. Alert Online trapt deze speciale maand op donderdag 26 september op gebruikelijke wijs af met haar jaarlijkse Alert Online Kick-off.

Donderdag 26 september staat bij Alert Online in het teken van een speciale bijeenkomst voor haar partners, waarbij met elkaar de European Cybersecurity Maand wordt geopend. De breed uitgezette bewustwordingscampagne moet eraan bijdragen dat cybersecurity nog verder op de kaart wordt gezet. En daar doet Alert Online graag aan mee.

Start European Cybersecurity Maand

De Alert Online Kick-off 2019 van donderdag 26 september vindt plaats op het hoofdkantoor van de Rabobank te Utrecht. Alert Online laat hier verschillende gasten aan het woord om met elkaar over digitale veiligheid te spreken en de European Cybersecurity Maand onder de aandacht te brengen. Welke onderwerpen worden besproken? De volgende onderdelen zijn bekend. Het gehele programma maakt Alert Online later bekend.


Aanmelden

Lijkt de Alert Online Kick-off 2019 je interessant? Aanmelden is mogelijk als jouw organisatie partner is van Alert Online. Partner zijn is kosteloos. Weet je niet of jouw organisatie partner is? Vraag het na bij Alert Online. Dit wil je namelijk niet missen!

Info

  • Wat? Partnerbijeenkomst Alert Online
  • Wanneer? Op donderdag 26 september 15:30-19:00
  • Waar? Croeselaan 14, 3521 CA, Utrecht


Meld je aan voor de Alert Online Kick-off 2019 door te mailen naar alertonline@omnicomprgroup.com.

Alert Online

Alert Online is in 2012 gestart op initiatief van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Het heeft de afgelopen jaren zijn best gedaan om de relevantie van cybercrime onder de aandacht te brengen en bedrijven te waarschuwen voor cybercriminelen. Ieder jaar vindt in oktober onder meer de cybersecurity maand plaats, waar Alert Online en haar partners meerdere activiteiten organiseren op het gebied van cybersecurity-bewustwording. In de rest van het jaar laat Alert Online eveneens van zich horen met diverse activiteiten.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Alert Online Kick-off 2018.