Guest Hacker Program

Hoe zorgen we ervoor dat onze kinderen geen slachtoffer worden van cybercrime? Kom op 18 december naar het Guest Hacker Program van KPN CISO en vind het antwoord op deze vraag.

18 december 2018

Guest Hacker Program

Hoe zorgen we ervoor dat onze kinderen geen slachtoffer worden van cybercrime? Kom op 18 december naar het Guest Hacker Program van KPN CISO en vind het antwoord op deze vraag.

Hoe beschermen we onze kinderen tegen cybercrime?

De decembermaand komt er weer aan. Bent u al op zoek naar leuke cadeaus? Kinderen zijn dol op gadgets en vaak pronkt dit dan ook bovenaan op hun verlanglijstje. Door het groeiende aanbod van allerlei devices en de adoptie hiervan in onze samenleving zijn onze kinderen steeds vaker online. Maar hoe zorgen we ervoor dat onze kinderen geen slachtoffer worden van cybercrime?

Het is goed om stil te staan bij de online veiligheid van onze kinderen en daarom heeft KPN CISO experts uitgenodigd om daarover te vertellen. We moeten leren hoe we onze kinderen kunnen ondersteunen bij het begrijpen van de digitale wereld en hoe we onze kinderen weerbaar kunnen maken in de als maar groter wordende cyberwereld. Op 18 december hebben we onderstaande sprekers bereid gevonden om hier iets over te vertellen.

Arjan Spiering

Arjan is KPN’er en volgde de master Cyber Security aan de Cyber Security Academy in Den Haag. Voor zijn afstudeeronderzoek richtte Arjan zich op de bewustwording van jonge kinderen met betrekking tot cybersafety en de rol van de basisscholen en educatieve uitgevers hierin.

“The idea that my children will grow up in this (sometimes) risky cyber connected world troubled me. Even though I feel primarily responsible, I questioned myself: ‘what do children learn at school about safe behaviour online?'”

Sophie Linington

Sophie is CEO van de Engelse organisatie Parent Zone. Als expert in the digital family life is de missie van Parent Zone om de digitale wereld voor kinderen te verbeteren. De organisatie helpt ouders zich meer zeker te voelen over ‘digital parenting’ door het doen van onderzoek en het opzetten van verschillende projecten. Sophie zal ingaan op drie digital life skills die onze kinderen nodig hebben om de kansen van de digitale wereld te benutten en de bedreigingen te herkennen.

Kortom:

Leer tijdens dit Guest Hacker Program hoe we het beste om kunnen gaan met de digitale veiligheid van onze kinderen.

Wilt u deelnemen aan het Guest Hacker Program?

U bent van harte welkom! Aanmelden voor het event kan door een e-mail te sturen naar: guesthackerprogram@kpn.com.

Praktische informatie:

Datum: 18 december 2018

Tijd: 14:00 tot max 16:00 (incl. vragen)

Locatie: KPN, Maanplein 55 Den Haag, TP5, Serre

De voertaal is Engels.