KPN Guest Hacker Program

Dit Guest Hacker-programma vindt plaats op dinsdag 26 maart en we hebben Edwin van Andel (Zerocopter) uitgenodigd. Edwin heeft zich gespecialiseerd in ethisch hacken, cyberbeveiliging, Internet of Things-bewustwording en social engineering.

26 maart

KPN Guest Hacker Program

Dit Guest Hacker-programma vindt plaats op dinsdag 26 maart en we hebben Edwin van Andel (Zerocopter) uitgenodigd. Edwin heeft zich gespecialiseerd in ethisch hacken, cyberbeveiliging, Internet of Things-bewustwording en social engineering.

Geïnteresseerd in ethisch hacken, cyberbeveiliging, Internet of Things-bewustwording of social engineering?

Dit Guest Hacker-programma vindt plaats op dinsdag 26 maart en we hebben Edwin van Andel (Zerocopter) uitgenodigd. Edwin van Andel begon op 13-jarige leeftijd met hacken. Sindsdien heeft hij zich gespecialiseerd in ethisch hacken, cyberbeveiliging, Internet of Things-bewustwording en social engineering. Edwin geeft tijdens het Guest Hacker-programma een presentatie over een van deze onderwerpen. Welke? Dat zal een verrassing zijn.

Biografie

Edwin van Andel werd geboren in november 1970. Tijdens zijn vroege jaren was geen enkel apparaat voor hem veilig en zijn pubertijd werd door zijn buren beschreven als een "rampzalige periode", voornamelijk vanwege zijn ontdekking van computers, modems en de hack-tiek.

Na in de hele wereld met verschillende bedrijven te hebben samengewerkt, startte hij in 2003 zijn eigen bedrijf met de naam Yafsec, met als enige doel bedrijven en IT-dealers te begeleiden door de donkere bossen van het immer evoluerende beveiligingsbos. Vanaf 2016 ging hij aan de slag bij Qbit Cyber Security en Zerocopter, waar hij voornamelijk werkte aan het uitbreiden van het beveiligingsplatform. In 2017 werd hij CEO van Zerocopter.

Verkozen tot winnaar van de Lightning-talks op BruCON 2013, en organisator van de alternatieve NCSC-conferentie "omdat er geen hackers waren uitgenodigd" #ALT-S, is Edwin nu een gerenommeerde spreker die u op een humoristische manier zal laten kennismaken met de gevaren, deugden en huidige stand van zaken in het beveiligingslandschap.

Spreken de onderwerpen ethisch hacken, cyberbeveiliging, internet of things-bewustzijn en social engineering jou aan? Dan ben je van harte welkom op dinsdag 26 maart. Edwin zal een presentatie geven over een van deze onderwerpen. Lees hieronder meer over de registratie en de praktische informatie.

Wil je dit Guest Hacker-programma bijwonen?

U kunt zich aanmelden om deel te nemen aan het Guest Hacker-programma door een e-mail te sturen naar guesthackerprogram@kpn.com.

Praktische informatie

Datum: 26 maart 2019

Tijd: 14:00 - max. 16:00 (incl. Q & A)

Locatie: KPN, Den Haag, Maanplein 55, TP5, Serre

Het evenement zal in het Engels zijn. Vergeet niet uw ID-kaart mee te nemen.

Andere vragen of feedback?

Heb je een vraag of wil je feedback geven? Laat het ons weten via guesthackerprogram@kpn.com.