Threat Intelligence

Zicht en grip krijgen op dreigingen binnen en buiten je bedrijfsnetwerk is een uitdaging. Hoe verzamel je de juiste informatie en hoe vertaal je deze informatievoorsprong naar de juiste stappen?

11 oktober 2016

Threat Intelligence

Zicht en grip krijgen op dreigingen binnen en buiten je bedrijfsnetwerk is een uitdaging. Hoe verzamel je de juiste informatie en hoe vertaal je deze informatievoorsprong naar de juiste stappen?

Bedreigingen een stapje voor zijn

Deze sessie is volgeboekt en KPN werkt inmiddels met een wachtlijst.
U kunt dit event ook volgen via livestream (https://www.youtube.com/channe...).

Hoe krijg je zicht op wat er speelt  in je bedrijfsnetwerk en welke dreigingen er op de loer liggen? Wil je bedreigingen vanuit het internet een stapje voor zijn, kom je snel terecht bij de term Threat Intelligence (TI). Met experts op het gebied van netwerkbeveiliging en TI gaan we op zoek naar wat TI inhoudt en doorgronden verschillende manieren van aanpak. Voor welke organisaties is TI geschikt? Wat zijn de fundamenten van TI? Welke data heb je nodig, en hoe wordt die verzameld? Hoe vind je in enorme datastromen de spreekwoordelijke naald in de hooiberg, hoe visualiseer je potentiële bedreigingen? Welke skills heb je nodig om de informatie uit TI te vertalen naar de juiste acties, zowel technisch, operationeel, strategisch als tactisch? Taal: Engels. 

Programma:

12:30     Inloop

13:00     Keynote: Christian Doerr, Assistant Professor Cyber Security, TU Delft

14:15     Paneldiscussie met

  • Jornt van der Wiel, Security Researcher (GReAT team) at Kaspersky Lab Benelux
  • Joep Gommers, Founder & CEO EclecticIQ
  • Matthijs van der Wel, Director Forensic Technology Solutions at PwC Nederland
  • Victor Gevers, Ethical hacker GDI Foundation
  • Christian Doerr, Assistant Professor Cyber Security, TU Delft


16:00     Borrel

Datum:  dinsdag, 11 oktober 2016

Locatie: KPN Hoofdkantoor, Maanplein 55, Den Haag, TP5, Serre

Aanmelden: Meld je aan voor één of meerdere evenementen bij KPN tijdens Alert Online via alertonline@kpn.com, onder vermelding van je naam en welke sessie(s) je bij wilt wonen. Deelname is gratis. Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt.