Cybersecurity Escape Room

De Cybersecurity Escape Room van Alert Online is gedurende het hele jaar tegen een vergoeding beschikbaar voor partners om te huren. De Escape Room heeft zelfs in de Tweede Kamer gestaan.


Cybersecurity Escape Room

Zijn jullie Cybersecurity Helden en redden jullie Nederland van een ramp?

De Cybersecurity Escape Room van Alert Online is gedurende het hele jaar tegen een vergoeding beschikbaar voor partners om te huren. De escape room is ideaal inzetbaar om spelenderwijs medewerkers bij het thema cybersecurity te betrekken.

De escape room kan gespeeld worden met 3-6 personen tegelijkertijd. De spelers komen verschillende aspecten van cybersecurity tegen, zoals beveiligde netwerken, versleutelde wachtwoorden, kwaadaardige virussen en counter hacking. Bij het uitvoeren van de analoge en digitale opdrachten komt het team voor veilige en onveilige keuzes te staan, net als in het echte leven. Het doel van de escape room is het vergroten van cybersecurity bewustwording. Daarom raadt Alert Online aan om na inzet van de escape room de deelnemers van inhoudelijke opvolging te voorzien middels tips en do's & don'ts.

Download de flyer voor meer informatie over en de kosten van de Cybersecurity Escape Room van Alert Online.

Al partner en wilt u de Escape Room huren? Meld je aan!