Alert Online blijft groeien: nieuwe partners

Welkom, partners!

Van gezondheidszorg tot het vormgeven van sociaal beleid: iedereen heeft te maken met cybersecurity. Daarom sluiten partners uit verschillende sectoren zich aan bij Alert Online. Een greep uit de nieuwe partners van de afgelopen tijd zijn:

- Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk is een modern algemeen ziekenhuis met 24 specialismen, 214 bedden en bijna 1100 medewerkers. Het SKB heeft een buitenpolikliniek in Eibergen.

Cyberveilig Nederland, de jonge brancheorganisatie die de digitale weerbaarheid van Nederland wil vergroten, alsmede de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende security sector. Deelnemende bedrijven zijn Computest, Fox-IT, Guardian360, Hoffmann, Motiv, Northwave, QSight IT en Zerocopter.

- Acare Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie die oog heeft voor de cliënt en diensten van persoonlijke verzorging tot terminale zorg biedt.

- Dariuz BV ondersteunt gemeenten en SW-organisaties bij het vormgeven en uitvoeren van het sociaal beleid.

Welkom allemaal en wat fijn dat jullie partner zijn geworden!

Alert Online als beweging blijft groeien en ook jij kan er vandaag nog onderdeel van worden. Partners krijgen toegang tot een toolkit vol communicatiemateriaal over cybersecurity en zijn van harte welkom bij de eerste netwerkbijeenkomst voor partners op 3 juli 2018. Wacht dus niet langer en meld je aan!