Ben jij al partner? Zij gingen je voor!

Een diverse set van nieuwe partners

In juli was Alert Online weer volop in beweging. Behalve de netwerkbijeenkomst op 3 juli bij partner Betaalvereniging Nederland sloten zich ook vele nieuwe partners aan bij Alert Online. Een greep uit de zeer diverse groep van aanmeldingen van de afgelopen tijd:

- Nadat al verschillende banken zich hebben aangemeld, volgt ook onze centrale bank: De Nederlandsche Bank. Met het veilig houden van ons gehele financiële systeem let DNB als geen ander op de cybersecurity van dit systeem.

- Cybersecurity begint bij awareness en awareness hangt vaak samen met opleiding. Daarom verzorgt partner NCOI Groep volledige cybersecurityprogramma’s voor zowel student als organisatie.

- Niet alleen het bedrijfsleven onderschrijft het belang van cybersecurity en cyber awareness, ook overheden doen dit. Daarom heeft Gemeente Breda zich ook aangesloten bij Alert Online en pogen zij hun inwoners stukje bij beetje meer cyber aware te maken.

- Niet iedere partner hoeft nieuw te zijn. Zo herbevestigde Achmea dat ze er ook dit jaar weer zin in hebben. Meer informatie over hun activiteiten dit jaar volgt.

- Met een focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen via innovatieve ICT-oplossingen kijkt Infinity IT uiteraard ook naar de cybersecurity van deze processen.

Welkom allemaal en wat fijn dat jullie partner zijn geworden!

Alert Online als beweging blijft groeien en ook jij kan er vandaag nog onderdeel van worden. Partners krijgen toegang tot een toolkit vol communicatiemateriaal over cybersecurity en zijn van harte welkom bij de volgende netwerkbijeenkomst. Wacht dus niet langer en meld je aan!