Hack Talk #4: Next Gen Hackers

Nieuws:

De volgende generatie hackers komt eraan. Deze tieners zijn handiger dan anderen in het uitproberen, breken en maken van informatietechnologie. Vaak blijven ze ongezien, totdat het een keer misgaat. Ze worden van school gestuurd omdat ze het netwerk plat hebben gelegd, geworven door cyber criminelen of krijgen een rechtszaak omdat ze een bedrijf hebben gehackt. Gelukkig gaat het meestal goed: hun talent wordt ontdekt en ze krijgen een belangrijke IT-functie op school of al op jonge leeftijd een goed betaalde baan in de cyber security. De Next Gen Hackers staan centraal tijdens de vierde Hack Talk in WORM, Rotterdam op 13 februari.

Doel van deze Hack Talk is om de jonge talenten aan de goede kant houden door hen en hun leraren, ouders en verzorgers te laten zien dat cyber security een interessante sector is met veel mogelijkheden en creativiteit, duidelijk te krijgen waar de grenzen liggen en wat we het beste kunnen doen als jonge hackers er toch over die grens gaan.

Sprekers zijn o.a. Anouk Vos van Revnext, Floor Jansen van het Team High Tech Crime van de Nederlandse Politie en Edwin van Andel van Zerocopter.

Kijk voor meer informatie en aanmelden in de agenda van Alert Online. Toegang is gratis.

Hack Talk is een maandelijkse talkshow over de actualiteiten op het gebied van cybersecurity, georganiseerd als onderdeel van de Avantgardistic State door Tek Tolk en Worm. Hack Talk #4 wordt gesteund door Dcypher, Veiliginternetten en Alert online.