Tips van Betaalvereniging Nederland

“Het is begonnen met phishing campagnes”

Betaalvereniging Nederland deelde tijdens de netwerkbijeenkomst van 3 juli haar campagnes en cybersecurity awareness tips. “Het is begonnen met phishing campagnes,” vertelt Miriam Osten, Hoofd Communicatie & Voorlichting van Betaalvereniging Nederland. “We ontwikkelen campagnes voor verschillende doelgroepen met veilig bankieren als het centrale thema. Het gaat erom dat de consument bijdraagt aan veilig bankieren en betalen.”

De Betaalvereniging Nederland geeft tips over veilig gedrag en legt uit wat de banken doen om het veilig te houden als het gaat om betalingsverkeer en bankieren. Benieuwd waar de Betaalvereniging Nederland zich nog meer voor inzet? Bekijk de video hieronder.

Meld ook jouw activiteit(en) aan!
Oktober is de European Cyber Security Month. Alert Online en haar partners grijpen deze maand aan om meer aandacht te vragen voor cybersecurity. Inspireert bovenstaand voorbeeld van Betaalvereniging Nederland je? Bedenk dan een activiteit voor jouw organisatie en meld hem snel aan bij het activatieteam van Alert Online. Jouw activiteit wordt dan geplaatst in de agenda en zo inspireren we elkaar!