Partners

Alert Online maakt zich hard voor bewustwording van cybersecurity. Wij willen Nederland online veiliger maken. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we de hulp van bedrijven en organisaties hard bij nodig. Zo bereiken we gezamenlijk zoveel mogelijk mensen. Doet jouw organisatie ook mee?

Je bent in goed gezelschap

Alert Online slaat de handen ineen met partners in de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs en de wetenschap om Nederland online veiliger te maken. Er doen al allerlei partijen mee om hun medewerkers en klanten bewust te maken van cybersecurity. Van MKB-er tot multinational en van zorginstelling tot universiteit. Samen ondernemen we activiteiten om aandacht te vragen voor online veiligheid en meer bewustwording te creëren. Met als hoogtepunt de European Cyber Security Month in oktober.

Een overzicht van alle activiteiten vind je in onze agenda.

Word een partner van Alert Online

Als partner van Alert Online laat je medewerkers, klanten en leveranciers zien waarom en hoe je bijdraagt aan bewustwording van cybersecurity. En help je anderen op weg om veiliger online te zijn. Dat kan door een artikel over de gevaren van valse e-mails te delen op social media of door een informatiebijeenkomst over cybersecurity te organiseren voor je medewerkers.

Waarom partner worden in 2020?

- Je levert een bijdrage aan de bewustwording van cybersecurity.

- Je organisatie wordt onderdeel van een waardevol netwerk.

- Je krijgt een vermelding op onze website.

- Je kan deelnemen aan de Alert Online netwerkbijeenkomsten.

- Je bent van harte welkom tijdens de kick-off van de European Cyber Security Month.

- Meedoen kost niets.

Bekijk in onderstaande video wat je als partner kan bijdragen.