Direct partner of activiteit aanmelden

Van partners wordt gevraagd in het kader van Alert Online een activiteit te organiseren over cybersecurity voor bijvoorbeeld je klanten, leveranciers of medewerkers. Lees hieronder hoe je meedoet.

Aanmelden als partner

Goed dat je mee wilt doen aan Alert Online! Je meldt je aan door het aanmeldingsformulier hieronder te downloaden, digitaal de velden in te vullen, op te slaan en te sturen naar info[@]alertonline.nl

Vergeet niet om het Alert Online logo op je website te plaatsen en ook je activiteiten op tijd aan te melden, zoals hieronder aangegeven.

De uitgangspunten

  • Tijdens de campagneperiode (cybersecuritymaand oktober) voeren partners het logo van Alert Online en promoten zij de website www.alertonline.nl via eigen activiteiten en communicatiekanalen. Alert Online geeft op haar beurt zichtbaarheid aan de partners en de activiteiten op de website www.alertonline.nl en andere communicatiekanalen.
  • Partners van Alert Online organiseren een eigen activiteit tijdens de campagneperiode. Denk aan het opzetten van een mini-campagne, een workshop voor medewerkers, een escaperoom, alles is uiteraard mogelijk.
  • Deelname aan de campagne is op basis van gesloten beurzen. De activiteit tijdens of onder de vlag van Alert Online heeft geen commercieel oogmerk.


Activiteit aanmelden

Om mee te doen aan Alert Online is het belangrijk dat je je activiteiten aanmeldt. Dit kan bijvoorbeeld een klantevenement zijn, webinar voor medewerkers of bijeenkomst voor leveranciers. Ook online campagnes en interne activiteiten kan je aanmelden. Activiteiten kunnen het hele jaar door plaatsvinden, het zwaartepunt van de campagne ligt in oktober.

Alle aangemelde activiteiten kan je bekijken in de agenda. Vergeet jouw activiteit dus niet aan te melden. Hoe? Download het aanmeldformulier hieronder, vul de velden digitaal in, sla op en stuur hem naar info[@]alertonline.nl.

De activiteit wordt dan - indien gewenst - op de website geplaatst op basis van de ingevulde informatie. Vergeet dus niet een leuke beschrijving toe te voegen.

Voor partners is er een toolkit beschikbaar met gratis communicatiemateriaal. Gebruik deze flyers, posters en banners voor jouw Alert Online activiteit en om cybersecurity bij je doelgroepen onder de aandacht te brengen.