Direct partner of activiteit aanmelden

Van partners wordt gevraagd in het kader van Alert Online een activiteit te organiseren over cybersecurity voor bijvoorbeeld je klanten, leveranciers of medewerkers. Lees hieronder hoe je meedoet:

Aanmelden als partner

Goed dat je meedoet aan Alert Online! Je meldt je aan door het aanmeldingsformulier hieronder te downloaden, digitaal de velden in te vullen, op te slaan en te sturen naar info[@]alertonline.nl

Vergeet niet om het Alert Online logo op je website te plaatsen en ook je activiteiten op tijd aan te melden, zoals hieronder aangegeven.

Het zwaartepunt van Alert Online is de European Cyber Security Month, maar ook de rest van het jaar kunnen activiteiten zichtbaar gemaakt worden.

Activiteit aanmelden

Om mee te doen aan Alert Online is het belangrijk dat je je activiteiten aanmeldt. Dit kan bijvoorbeeld een klantevenement zijn, webinar voor medewerkers of bijeenkomst voor leveranciers. Ook online campagnes en interne activiteiten kan je aanmelden. Activiteiten kunnen het hele jaar door plaatsvinden.

Alle aangemelde activiteiten kan je bekijken in de agenda. Vergeet jouw activiteit dus niet aan te melden. Hoe? Download het aanmeldformulier hieronder, vul de velden digitaal in, sla op en stuur hem naar info[@]alertonline.nl.

De activiteit wordt dan - indien gewenst - op de website geplaatst op basis van de ingevulde informatie. Vergeet dus niet een leuke beschrijving toe te voegen.

Voor partners is er een toolkit beschikbaar met gratis communicatiemateriaal. Gebruik deze flyers, posters en banners voor jouw Alert Online activiteit en om cybersecurity bij je doelgroepen onder de aandacht te brengen.