Direct partner of activiteit aanmelden

Van partners wordt gevraagd in het kader van Alert Online een activiteit te organiseren over cybersecurity voor bijvoorbeeld je klanten, leveranciers of medewerkers. Lees hieronder hoe je meedoet:

Aanmelden als partner

Goed dat je meedoet aan Alert Online! Je meldt je aan door het aanmeldingsformulier hieronder te downloaden, digitaal de velden in te vullen, op te slaan en te sturen naar infonl[@]omnicomprgroup.com.

Vergeet niet om ook je activiteiten op tijd aan te melden.

Activiteit aanmelden

Om mee te doen aan Alert Online is het belangrijk dat je je activiteiten aanmeldt. Dit kan  bijvoorbeeld een klantevenement zijn, webinar voor medewerkers of bijeenkomst voor leveranciers. In 2017 is het thema Cybersecurity Helden: hier kan je met jouw evenement op eigen manier invulling aangeven. 

Alle aangemelde activiteiten kan je bekijken in de agenda. Vergeet jouw activiteit dus niet aan te melden. Hoe? Download het aanmeldformulier hieronder, vul de velden digitaal in, sla op en stuur hem naar infonl[@]omnicomprgroup.com. 

De activiteit wordt dan - indien gewenst - op de website geplaatst op basis van de ingevulde informatie. Vergeet dus niet een leuke beschrijving toe te voegen.

Voor partners is er een toolkit beschikbaar met gratis communicatiemateriaal. Gebruik deze flyers, posters en banners voor jouw Alert Online activiteit en om cybersecurity bij je doelgroepen onder de aandacht te brengen.