Toolkit Alert Online voor partners

Partners kunnen gebruikmaken van gratis communicatiemateriaal, zoals het logo van Alert Online, bannermateriaal, posters, enzovoort. Deze zijn te vinden in deze toolkit.

Alert Online partners kunnen gebruikmaken van deze Alert Online toolkit. Ben je nog geen partner, klik dan hier om je aan te melden. In deze toolkit tref je verschillende materialen aan, zoals:

Het logo van Alert Online

Visual background meetings Alert Online

Alert Online flyers

Alert Online banners voor je website (update volgt eind september '20)

Alert Online posters

Alert Online preroll en filmpjes

Alert Online infographics

Het Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek

English material

Het logo van Alert Online

We moedigen partners van Alert Online van harte aan om het logo van Alert Online te gebruiken. Dit mag onder onderstaande voorwaarden. Een organisatie die het logo gebruikt:

  1. Onderneemt in het kader van Alert Online een activiteit om bewust online veilig gedrag te stimuleren. Dat kan zijn een (online) bijeenkomst of bijvoorbeeld een communicatie-activiteit richting werknemers, partners, klanten en/of andere stakeholders.
  2. Zorg dat deze activiteit bekend is bij het team Alert Online, te bereiken via info[@]alertonline.nl.
  3. Gebruikt het logo niet om diensten en/of producten te verkopen. Het logo is geen keurmerk en niet bedoeld voor commerciële doeleinden (als onderdeel van een marketingstrategie).
  4. Partners mogen naast het logo van Alert Online hun eigen organisatielogo gebruiken.
  5. Hieronder het logo in png- en jpg-formaat. Het eps-formaat is te vinden in de zip-file.

Het Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek

Ieder jaar wordt er door Alert Online onderzoek uitgevoerd naar cybersecurity awareness en gedrag. Download hieronder het onderzoek uit 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019.

Alert Online flyers

Voor Alert Online zijn er flyers gemaakt die je kan uitprinten en verspreiden binnen je organisatie of op trainingen en bijeenkomsten. Op de flyers staan een aantal praktische tips en de link naar Alert Online.nl waar de Cyberskillstest gemaakt kan worden.

Alert Online placemats

Je kan ook placemats uitprinten voor in je bedrijfskantine. Leuk om het gesprek over cybersecurity aan de lunchtafel op gang te brengen en te testen hoe alert je collega's zijn!

Alert Online banners voor je website

Gebruik deze banners in verschillende gangbare formaten voor op je website.

Alert Online posters

Er is voor Alert Online een poster gemaakt. Die kan je hieronder downloaden, uitprinten en ophangen in bijvoorbeeld de bedrijfskantine, de lift of op andere plekken waar je medewerkers of je klanten komen. Ook de posters van eerdere edities van Alert Online zijn hieronder te vinden. De posters zijn bedoeld voor het algemene publiek, medewerkers binnen je bedrijf of voor ZZP. Via de zipfiles zijn de A2, A3 en A4 formaten van de posters beschikbaar, staand of liggend.

Alert Online preroll en filmpjes

Voor Alert Online is er een korte preroll gemaakt (15 sec) die je niet alleen via video advertising kan verspreiden, maar die je ook kan gebruiken voor bijvoorbeeld het intranet. Daarnaast zijn de afgelopen jaren diverse korte voorlichtingsfilmpjes (animatie) geproduceerd met tips en trucs om alert online te zijn. Ook die kan je natuurlijk gebruiken!

  • Preroll
Kleine versie: zip en video
Grote versie: zip en video


Ben je op zoek naar een video met ondertiteling? Bekijk dan: Wees voorzichtig met openbare Wifi

Alert Online infographics

Er zijn infographics beschikbaar met tips over hoe je moet handelen als je computer gegijzeld is, als je veilig online wilt winkelen en als je een veilige website wilt maken. Alle infographics zijn beschikbaar in de formaten A2 en A3.

English material

Some of the material is available in English. Such as the posters, banners, and some videos as well: